Jongeren

De tienerjaren kunnen heftig zijn en vele uitdagingen meebrengen voor jongeren. Door deze uitdagingen leren we onszelf voor een deel ook (beter) kennen. 

 

Ik voel me niet goed in m’n vel” 

“M’n hoofd zit zo vol”

 “Mijn zoon/dochter lijkt wel depressief.” 

“Ik kan m’n gevoelens niet plaatsen.”

“Ik heb enorme stress voor de exames.” 

“Soms voel ik paniek en onrust.” “Ik hoor nergens bij” 

“Ik kan zo moeilijk keuzes maken.”

 

 

Herken je jezelf of jouw zoon/dochter hierin?

 

Soms kan deze uitdaging, zowel voor de jongere als voor het gezin een beetje (of veel) te groot worden en is het helpend om daar begeleiding voor te zoeken. Ook als ouder is het niet altijd even evident om met een puber steeds even geduldig om te blijven gaan. Hier kunnen gevoelens ontstaan van frustratie, onbegrip en onmacht ontstaan.


We gaan samen op zoek naar jouw talenten, jouw kwaliteiten, en van daaruit werken we aan het verwerven van nieuwe vaardigheden zoals zelfvertrouwen, zelfkennis, weerbaarheid en assertiviteit.


Klinkt dit als een traject wat jij wel zou willen aangaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen en een Intake gesprek te boeken.

Hoe het werkt

Intake - 60 min

65 euro
Tijdens het intakegesprek praten we uitgebreid over de hulpvraag. Soms is de hulpvraag nog niet zo duidelijk en gaan we samen kijken naar wat je graag anders zou willen zien. Voelen we ons beiden goed bij dit gesprek, dan plannen we een eerste coachingsessie. Komt de hulpvraag vanuit de jongere, dan worden de ouders op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor een gesprek.

Coaching - 60 min

55 euro
Tijdens de coaching sessies werk ik met jou aan de hulpvraag. We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en we zoeken manieren die jou passen om de hulpvraag zo doeltreffend mogelijk en blijvend aan te pakken.

Evaluatie - 60 min

55 euro
Tijdens het evaluatiemoment bekijken we samen het hele traject. Hoe is het hele proces verlopen voor jou? Indien nodig plannen we enkele sessies bij of verwijs ik je verder door en plannen we een opvolggesprek (55 euro).

*Om een coaching traject te volgen heb je geen doorverwijzing nodig van een arts; dit wil ook zeggen dat de mutualiteit niet tussen komt in de kosten van deze hulpverlening.

Jongeren

Wat doet een jongerencoach?

Er zitten heel veel talenten verstopt in jou, talenten die misschien nog niet de kans of ruimte hebben gekregen om naar boven te mogen komen. Daar gaan wij samen naar op zoek! En dan gaan we kijken hoe je die talenten nog meer kracht kan geven.

Lees meer»