Leerkrachten

Van leerkracht naar Leer-Krachtig

Vanuit mijn jaren in het onderwijs weet ik hoe uitdagend het kan zijn om elke dag vol enthousiasme en inspiratie voor de klas te verschijnen. Niet altijd evident he!


De centrale vraag die ik wil stellen:

Wie ben jij, als leerkracht? 


Samen gaan we kijken naar jouw talenten, jouw kwaliteiten en krachtpunten.

Wat of wie inspireerd jou?


We besteden tijd en aandacht aan jouw persoonlijke groei, binnen en buiten de school. We gaan kijken naar jouw werk-privé balans. 

Hoe het werkt

Intake - 60 min

65 euro
Tijdens het intakegesprek leren we elkaar een beetje kennen, bespreken we de hulpvraag en vertel ik hoe we te werk kunnen gaan. Voelen we ons beiden goed bij dit gesprek, dan plannen we een eerste coachingsessie. Van dit gesprek ontvang je een verslag.

Coaching - 60 min

55 euro
Tijdens de coaching sessies werk ik met jou aan de hulpvraag. We zoeken manieren die jou passen om die hulpvraag zo doeltreffend mogelijk en blijvend aan te pakken.

Afronding - 60 min

55 euro
Tijdens het evaluatiemoment bekijken we samen het hele traject. Hoe is het hele proces verlopen voor jou? Indien nodig plannen we enkele sessies bij of verwijs ik je verder door (55 euro).

*Om een coaching traject te volgen heb je geen doorverwijzing nodig van een arts; dit wil ook zeggen dat de mutualiteit niet tussen komt in de kosten van deze hulpverlening.